marți, 6 iulie 2010

Clubul filosofic "Agora"


Despre noi

Clubul filosofic “Agora” a fost lansat pe 3 iulie 2010, de catre un grup de tineri, in colaborarea cu Asociatia pentru Filosofie din Moldova si A.O. “Preda Destept”.
Proectul de crearea unui club filosofic, vine in scopul de a compensa industria divertismentului si a culturii de consum, prin sustinerea si dezvoltarea ramurei intelectuale si culturale, cultivarea filosofiei in cimpul cognitiv al personalitatii, dezvoltarea intelectuala si stimularea gindirii critice, valorificarea si materializarea potentialului filosofic al tinerilor.
Clubul “Agora” nu reprezinta o miscare idiologica sau o confesiune religioasa, nici nu apartinem unui partid politic sau al altui tip de organizatie. Reprezenatm pur si simplu Logos-ul, dorim sa facem filosofie si sa ne refugiem de sub tutela culturii de masa.
Activitatile de baza al clubului la moment reprezinta organizarea sedintelor, in numar de 8-15 persoane in cadrul unor dezbateri libere, pe anumite teme de ordin filosofic, stiintific, cultural si social, seri cluturale, seminare, intilniri cu personalitati marcante din domeniul sferei intelectuale.
Clubul urmareste pe viitor sa-si largeaza sfera de activitati.
La fel asteptam din partea dvs intrebari, reacti, comentarii, sugestii, propuneri la adresa de contact: agora@scientist.com


Va asteptam!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews